Hur du tar dig till Gekås i Ullared


Man brukar säga att alla vägar bär till Rom, kanske är det till Gekås istället. Nja, kanske inte riktigt alla vägar, men iallafall några. Där väg 153 och 154 korsas ligger Ullared mitt i Halland.


Arrangerade bussresor
Vare sig du tar bilen eller bussen, kanske rent av tar flyget till Gekås är det relativt lätt att hitta dit.

Många bolag anordnar bussresor som kan vara smidigt om man inte vill köra själv eller om man, rent av, vill göra en utflykt. Det finns cirka 300 bussresearrangörer som fixar resor endast till Gekås. Umgås med dina vänner eller släktingar på bussen utan att behöva tänka på körningen eller trafiken. Nackdelen kanske är att du får tänka på hur mycket du handlar och försöka hålla reda på vilka kassar som är dina när bussen stannar hemma.

Ullaredsflyget
Vill du varken åka bil eller buss kan du alltid ta flyget. 2014 var det premiär för Ullaredsflyget. Det infördes för att norrlänningarna också skulle få möjligheten att besöka Gekås. Det blev en stor framgång när passagerare från Skellefteå flög till Ullared. Och nu går det att ta Ullaredsflyget från Umeå också, med paketresor där flygresa, transfer, boende och shopping finns. Flyget går även från Stavanger i Norge där succén blev så stor att ett plan till fick sättas in för att flyga till Gekås 2015.


Väljer du ändå att köra bil och har GPS kan du knappa in koordinaterna till Gekås parkering eller deras adress och bara styra dit. Kolla upp läget på vägarna innan du kör så slipper du onödiga och tråkiga överraskningar. Det kan lätt bli ett par timmars väntan om ett vägbygge sinkar resan eller om olyckan varit framme.

Tillgänglig info
På Gekås hemsida finns det bra tips om hur du kan göra för att ta dig till varuhuset. Du kan välja dessa tre alternativen och all information om hur du kan göra står där. Det är lättnavigerat och du kommer inte ha problem att hitta det du söker. På de olika alternativen kan du även se kartor över Sverige. De visar vägar till varuhuset och du kan söka vägbeskrivningar från din ort till Gekås. Du kan även söka efter vilka bussbolag som kör dit. Kör du bil står koordinater till din GPS och adressen till Gekås så att du lätt kan knappa in det och bara styr bilen till Ullared.


Boende
När du ändå ska resa till Ullared så finns det massor av bra boenden om du vill stanna över och handla mer nästa dag. Hotellet erbjuder bra priser med sjysta rum. Är du på campinghumör finns det bra och stora ytor på Gekås camping, där du kan ställa din husvagn eller slå upp ditt tält på. Det finns även stugor till allas belåtenhet och en av de är djurvänlig, dvs du får ta med ditt eller dina husdjur på din shoppingresa. Om du vill finns det ett hunddagis där du kan lämna in din hund. Det finns 30 platser och 10 går att boka i förväg. Alla får varsin hundkoja och rastas en i taget, aldrig tillsammans med andra hundar.